ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/10/17

Νίκη με ανατροπή για τον Πιερικό

Κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός επικράτησε του Καμπανιακού με 2-1 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στην σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Παρά το καλό της ξεκίνημα, η ομάδα της Κατερίνης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό από μια ολιγωρία της άμυνας με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Μπάλιου.

Ο Πιερικός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο κεφαλιές από Γκουντρουμπή και Κανταρτζή μέσα σε τέσσερα λεπτά, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε τελικά μια πολύτιμη νίκη, αν και… καρδιοχτύπησε στο τέλος όταν ο Μπάλιος έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το «φιλμ» του αγώνα
9’ ο Κατσιαμήτας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Γκουντρουμπής έκανε την προβολή, ο Μπόικος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

17’ ΓΚΟΛ 0-1. Μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, «κόλλησε» η άμυνα του Πιερικού, ο Μπάλιος κοντρόλαρε με το στήθος και με πλάτη στο τέρμα «κρέμασε» τον Παπατολίκα, ανοίγοντας το σκορ.

25’ καλό σουτ του Μπάλιου έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

26’ ο Γκουντρουμπής βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε, πέρασε πάνω από την εστία.

53’ ωραία ενέργεια του Κατσιαμήτα από αριστερά, σούταρε δυνατά με το δεξί, ο Μπόικος μπλόκαρε σταθερά.

60’ κόρνερ του Κτιστόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Κανταρτζή η μπάλα άουτ.

66’ ΓΚΟΛ 1-1. Πολύ ωραία σέντρα του Σαμανίδη από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Γκουντρουμπή, ο Μπόικος απέκρουσε με υπερένταση όμως η μπάλα τη γραμμή του τέρματος.

69’ ΓΚΟΛ 2-1. Εκτέλεση φάουλ του Σίμου Παπαδόπουλου από αριστερά, στην «καρδιά» της άμυνας ο Κανταρτζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

87’ μεγάλη φάση για τον Καμπανιακό, ο Μπάλιος από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού, ο ίδιος παίκτης έκανε ξανά το σουτ, όμως ο Παπατολίκας έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
Βοηθοί: Δεμερτζής, Κεσισογλου (Πέλλας)

Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (13’ λ.τ. Καραγκούνης), Τουλίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Καρτσαμπάς (56’ Κραγιόπουλος), Κατσιαμήτας (62’ Κωστίκος), Κτιστόπουλος (88’ Τερζής), Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Ζήφκας): Μπόικος, Χουζούρης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Κυπρακίδης (64’ Βλαχόπουλος), Παπάζης (70’ Μπιτσικόπουλος), Μπάλιος, Χριστοδουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου