ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/4/18

Αυτη είναι η πιο καυτή επιχειρηματίας και ο… ανανάς της

Πρόκειται για μια η γυναίκα, πραγματική κόλαση! Από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις…
Διαθέτει ένα κορμί λαμπάδα που «έχτισε» με κόπο, πόνο, δάκρυα και…
ιδρώτα. Αν την παρατηρήσετε προσεκτικά θα αντιληφθείτε ότι η ομορφιά της είναι σπάνια. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το γυμνασμένο κορμί της και αυτό την «απογειώνει».

Ο προσωπικός της λογαριασμός στην διαδικτυακή πλατφόρμα του instagram είναι ένα δώρο για τους αρσενικούς, αφού προσφέρει την απόλαυση του υπέρτατου οφθαλμόλουτρου. Είναι ένα κορίτσι fit που διαθέτει μια πίσω όψη να την… πιείς στο ποτήρι! Οι πεταχτοί γλουτοί της σε συνδυασμό με το μπούστο της δημιουργούν μια πολύ επικίνδυνη «χημική ένωση» έτοιμη να εκραγεί.

Ο λόγος για την Ισπανίδα Χριστίνα Rodriguez, η οποία σύμφωνα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram της είναι επιχειρηματίας, αφού ίδρυσε την δική της εταιρεία με μαγιό.

Είναι όμως και επικίνδυνη… έτσι ακούγεται… έτσι λένε όλοι για αυτήν… Καθώς φόρεσε το σέξι μαγιό της με την καρδούλα και κάθισε στο τοιχάκι της ταράτσας για να φωτογραφηθεί. Το νου σου! Μην μας πέσεις και τρέχουμε…

Επιπλέον σε άλλη φωτογραφία ποζάρει όλο χάρη και μας δείχνει τον… ανανά της. Απολαύστε την




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου