ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/4/18

Νεαρός Λαρισαίος «έφυγε» ύστερα από 12 χρόνια νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης

Από την ηλικία των 16 ετών μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα ο Γιώργος Μακράκης, ένας νέος άνθρωπος από τη Λάρισα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πριν από λίγες ημέρες, στα 28 του χρόνια.


Πρόκειται για ρεκόρ νοσηλείας και μάχη με τεράστια ψυχικά αποθέματα για τον εκλιπόντα αλλά και τους οικείους του οι οποίοι συγκλονίζουν με το ξεχωριστό ευχαριστήριο που απευθύνουν στο κέντρο νοσηλείας για την βοήθεια που του προσέφερε επί 12 συνεχή χρόνια:

“Ο υιός μας Γεώργιος μετά από πολυετή και πολυμέτωπη πάλη με επώδυνη νόσο αναπαύεται ειρηνικά και περιμένει την ευλογημένη ώρα που θα ακούσει τη φωνή του Χριστού για να αναστηθεί και να ζήσει στην Πολιτεία του Θεού με ένα νέο ολόφωτο, ένδοξο, άφθαρτο σώμα. Αιωνία του η μνήμη!

Ο υιός μας νοσηλεύτηκε επί δώδεκα {12} έτη στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή», όπου έτυχε εξαιρετικής, επιμελημένης φροντίδας και νοσηλείας. Με αισθήματα βαθιάς ευγνωμοσύνης ευχαριστούμε τους ιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φυσιοθεραπευτές και τους τραυματιοφορείς του κέντρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε εκ βάθους ψυχής τον κ. Κωνσταντίνο Πουλούλη, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κατανόηση και η συμπαράστασή του ήταν αύρα δροσερή στον καύσωνα του πολύδακρυ αγώνα μας. Οι προσευχές μας θα τον συνοδεύουν εσαεί.

Ευχόμαστε ο Πολυεύσπλαχνος Θεός να ανταποδίδει εκατονταπλασίως τους κόπους όλων και να ευλογεί τη ζωή και το έργο τους.

Με βαθιά εκτίμηση και μετά πολλών ευχαριστιών

Οι γονείς Χρήστος – Φανή Μακράκη»





Πηγή: kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου