ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/1/18

Κατερίνη: Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που πυροβόλησε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Ως απόπειρα ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει η Αστυνομία, την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε χθες Παρασκευή ένας 47χρονος, έξω από την Κατερίνη.


Ήταν 06:30 χθες (12/01) το απόγευμα όταν ο δράστης, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πλησίασε πεζός το πρατήριο υγρών καυσίμων του 47χρονου και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, τραυματίζοντάς τον.

Ο 47χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης όπου και υποβλήθηκε σε εγχείριση ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν έκλεψε χρήματα από το ταμείο του βενζινάδικου, οδηγώντας την Αστυνομία στο να κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (12-1-2018) και ώρα 18.30 περίπου, άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε πεζός κατάστημα πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή της Κατερίνης και εξωτερικά του καταστήματος πυροβόλησε σε βάρος του 47χρονου ιδιοκτήτη ο οποίος βρισκόταν εσωτερικά του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Τις έρευνες για την αναζήτηση του δράστη και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου