ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/11/17

Η Σκλαβενίτης πουλάει χριστουγεννιάτικα, οικιακά είδη και παιχνίδια! – Φυλλάδιο με λίστα καταστημάτων

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μετά την εξαγορά του δικτύου Μαρινόπουλος και τα νέα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα όπου δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στους καταναλωτές, ανεπιστρεπτί έχει αλλάξει άποψη όσον αφορά τους διάφορους τρόπους διαφήμισης.
Μέχρι πρότινος, θέση της ήταν να μην κάνει καμιά εξώστρεφη προωθητική ενέργεια, αλλά να «διαφημίζεται» με το περίφημο «από στόμα σε στόμα» με τις εσωτερικές προσφορές εντός των καταστημάτων της.

Στην Θεσσαλονίκη προ ημερών εγκαινίασε πρόγραμμα διαφήμισης σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ ώστε να γίνει γνωστός στους δυνάμει πελάτες του στην Βόρεια Ελλάδα και να ανταγωνιστεί καταξιωμένες αλυσίδες όπως η Μασούτης.

Επίσης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες βλέπουμε πλέον έμμεσες διαφημίσεις της Σκλαβενίτης, όπως για παράδειγμα σε συνεργασία με την εταιρεία Unilever, και το πρόγραμμα «1+1» προϊόντων, το οποίο διαφημίζεται ως αποκλειστική προσφορά μόνο στα καταστήματα της εν λόγω αλυσίδας.

Στην Αθήνα αυτές τις ημέρες διανέμεται για πρώτη φορά διαφημιστικό φυλλάδιο με μότο «τόσο γιορτινά όσο πουθενά!» και το λογότυπο της Σκλαβενίτης. Πρόκειται για το νέο χριστουγεννιάτικο κατάλογο, όπως τονίζει η Σκλαβενίτης, που περιλαμβάνει γιορτινά είδη όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια, φωτάκια, στεφάνια και γιρλάντες, κεριά και κηροπήγια, οικιακά είδη, λευκά είδη και παιχνίδια.

Η πλήρης συλλογή των ειδών αυτών είναι διαθέσιμη σε εννιά καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ τα καταστήματα που διαθέτουν μεγάλο μέρος της συλλογής ανέρχονται σε 38 και κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου