ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/10/17

Ισοπαλία για την Α.Ε. Καρίτσας στην Έδεσσα

Πολύ κοντά σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη έφτασε η Α.Ε. Καρίτσας, όμως ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εδεσσαϊκό στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.



Η ΑΕΚ είχε την σπουδαιότερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου σο 36ο λεπτό όταν ο Κωστόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Παπουρτζή, όμως ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού απέκρουσε κρατώντας το μηδέν. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 42’, όμως το πλασέ του Σκαθαρούδη πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Τσιλεγκερίδη.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό με σκόρερ τον Νίκο Κυπαρίσση που πλάσαρε μέσα από την περιοχή, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Εδεσσαϊκός πίεσε για την ισοφάριση, είχε κάποιες ευκαιρίες και τελικά τα κατάφερε στο 85ο λεπτό με την κεφαλιά του Σκαθαρούδη που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε. Καρίτσας την Κυριακή εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι συνθέσεις:
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Ηλίας Σαμπάνης): Παπουρτζής, Κούμπους, Τζατζανάς, Φωτιάς, Ουζούνης, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Προύντσης, Ιωσηφίδης, Σκαθαρούδης, Σφέτκος.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης, Μπέης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος  Κωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου