ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/9/17

ΚΟΡΙΝΟΣ: ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΙΝΟΥ (ΦΩΤΟ)

Οργή και αγανάκτηση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην αερογέφυρα του Κορινού, όπου συγκεντρώθηκαν κάτοικοι του Κορινού, καθώς και των χωριών Κούκος, Σεβαστή και Τραπεζούντα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν από την εταιρία ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε. και την κατασκευάστρια του έργου ΑΒΑΞ ότι θα γίνει η πλήρης παράδοση του έργου το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην αερογέφυρα εμφανίστηκε με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης η Ειρήνη Ζαβρίδου, εκπρόσωπος τύπου της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ., για να υποσχεθεί στους διαμαρτυρόμενους ότι η γέφυρα θα ανοίξει στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά οι συγκεντρωθέντες δεν την πίστευαν και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντας με αγανάκτηση: "Δεν σας πιστεύουμε, καταστρέψατε τον Κορινό, δεν μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας. Αποκλείστηκε η κωμόπολη μας και χτυπήθηκε ο τουρισμός και η τοπική οικονομία. Όταν κλείνετε μια γέφυρα, έπρεπε να ανοίξετε πρώτα άλλο δρόμο για να πηγαίνει ο κόσμος στη δουλειά του. Ποιος θα μας αποζημιώσει εμάς. Δεν πάτησε ψυχή φέτος στα μαγαζιά μας. Μην τους αφήνετε να μιλούν, φώναζαν εξοργισμένοι οι διαμαρτυρόμενοι, διώξτε τους μας κατέστρεψαν".
Οι κάτοικοι τόνισαν επίσης ότι μέχρι χθες πάνω στην αερογέφυρα δούλευαν μόνον δύο άτομα και σήμερα που έγινε η διαμαρτυρία, έφεραν κι άλλους για να παραπλανήσουν τον κόσμο και να δείξουν ότι το έργο προχωρά.
Μεγάλη ήταν η οργή των διαδηλωτών και για την απουσία από τη λαϊκή διαμαρτυρία των βουλευτών της Πιερίας, του δημάρχου Κατερίνης, της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ.λπ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου