ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/9/17

Η καρδιά της κυνοφιλίας χτυπά για τρίτη φορά στην Κατερίνη το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου & 01 Οκτωβρίου 2017.

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου & 01 Οκτωβρίου διοργανώνει δυο Εθνικές (CAC) για όλες τις φυλές και δυο επιπλέον εκθέσεις μορφολογίας για τα groups 1,2,3,5,6,7,8,9.


Το διήμερο αυτό στο Κεντρικό Πάρκο Κατερίνης όπου και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες θα παρουσιαστούν περίπου 45 φυλές και θα διαγωνιστούν για τους τίτλους CAC, τα καλύτερα φυλών, ομάδων, κατηγοριών, χειριστών, ζευγαριών, εκτροφείων και απογόνων.

Εκτός από τους τελικούς κάθε ημέρας όπου κάποιος διαγωνιζόμενος κερδίζει το Best in Show, o Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας θα τρέξει ένα επιπλέον διαγωνισμό μετά το πέρας των τελικών της Κυριακής για να δώσει το Κύπελο Ολύμπου για τους φιναλίστ και των δυο ημερών της έκθεσης.

Συνδιοργανωτής στην 5η και 6η έκθεση του Κυνοφιλικού Ομίλου Πιερίας τελεί ο Δήμος Κατερίνης που για άλλη μια φορά στηρίζει την κυνοφιλία.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του ΚΟΕ και της FCI. Οι συμμετέχοντες εκτροφείς έχουν σαν στόχο μέσα από εκεί την εξέλιξη κάθε φυλής, τόσο από πλευράς μορφολογίας όσο και από πλευράς χαρακτήρα. Η μορφολογία και ο χαρακτήρας «κρίνεται» από ειδικευμένους κριτές, γνώστες κάθε φυλής που ασχολούνται χρόνια με αυτή.

Στην εκδήλωση του διημέρου φιλοξενούνται 8 ξένοι κριτές, οι κύριοι Rale Cekic, Martin Mano, Mario Mano, Vesna Miloradovic, Plamen Cholakov, Jovica Golubovic, Polina Simic και Galyah Litova FCI Κριτές και 3 Έλληνες κριτές, οι κύριοι Παντελής Καπετανάκος, Γιάννης Φραγκίδης και Βασίλης Μπαλάκας.


Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου