ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/8/17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο Κορινού

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβου Κορινού (443ο χιλιόμετρο) της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών στη γέφυρα του παραπάνω Κόμβου και εργασιών οδοποιίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, έως και την 31-8-2017, θα εφαρμόζονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από το 442ο χιλιόμετρο έως το 443ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε.
-Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από το 443ο χιλιόμετρο έως το 443,8ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε.
-Αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Κορινού, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.
-Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το 443ο χιλιόμετρο έως το 442ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε.
-Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Κορινού στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
-Αποκλεισμός από τη κυκλοφορία της άνω διάβασης της υφιστάμενης γέφυρας του Ανισόπεδου Κόμβου Κορινού.
-Μείωση του ελεύθερου ύψους της γέφυρας κατά 32 εκατοστά και τοποθέτηση πινακίδας Ρ 22 (απαγόρευση εισόδου σε οχήματα συνολικού ύψους 4,4 μέτρων).

Στο πλαίσιο των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Κορινό, θα κινούνται μέσω της διάβασης του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης ( 438ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια μέσω της επαρχιακής παραλιακής οδού.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Κορινό προς Θεσσαλονίκη, θα κινούνται μέσω της επαρχιακής οδού Περίστασης - Παραλίας και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη μέσω του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης.

1 σχόλιο: