ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/8/17

Πόσοοο; Αυτά πλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης για να αγοράσει το κανάλι «‘Εψιλον»

Δεδομένη και οριστική είναι η συμφωνία του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη με τον ιδιοκτήτη του Epsilon TV, Φίλιππο Βρυώνη, όπως ανέφερε η στήλη τη Δευτέρα…


Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, αφενός ο Βρυώνης θα διατηρήσει ένα ποσοστό στον σταθμό, αφετέρου το προγραμματισμένο για τη νέα σεζόν πρόγραμμα του καναλιού δεν θα αλλάξει «σε πρώτο βαθμό», ήτοι οι εκπομπές αλλά και το πολυδιαφημισμένο «Survival» θα προβληθούν κανονικά.

Για αργότερα… βλέπουμε. Ισως το πρόγραμμα με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, να μετακομίσει στο άλλο κανάλι που έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας, το Extra Channel, και το Epsilon TV μετατραπεί σε αμιγώς πολιτικό σταθμό. Ηδη γράφονται και ακούγονται ονόματα, αλλά τίποτε δεν ισχύει ακόμη.

Σαββίδης και Βρυώνης είχαν συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της μεταξύ τους οριστικής συμφωνίας.
Δεν έχουν ακόμη μπει υπογραφές, καθώς διερευνώνται τελικές λεπτομέρειες… Υπενθυμίζεται ότι ο Σαββίδης έχει ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο Mega, μέσω της «Πήγασος».

Οσο για το κόστος μεταβίβασης του καναλιού; Ακούγεται, χωρίς να επιβεβαιώνεται για κατιτίς λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου