ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/7/17

ΠΑΓΩΣΕ Ο ΠΑΡΙΟΣ όταν το έμαθε! Η λατρεμένη του νύφη βγάζει χρήματα ως.. «ΝΤΑΒΑΤΖΗ(ς)»!

Η όμορφη σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη,είναι πιο έτοιμη από ποτέ για το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα.



Κρατώντας χαμηλούς τόνους και χωρίς να προκαλεί, έγινε γρήγορα αγαπητή σε όσους την γνώρισαν μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί και θα γίνει ακόμα περισσότερο σε όσους την ανακαλύψουν μέσα από την τηλεόραση.
Η Αντελίνα, που αποτελεί υπόδειγμα συζύγου και μητέρας, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, παρ’όλες τις προτάσεις που δέχθηκε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της τηλεόρασης και του lifestyle.

Ύστερα όμως από την παρότρυνση του Χάρη, τώρα που τα δυο τους παιδιά έχουν μεγαλώσει, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Πιο συνειδητοποιημένη λοιπόν από ποτέ, θα παρουσιάσει την δική της εκπομπή θέλοντας να μεταδώσει στους τηλεθεατές όλα αυτά που την χαρακτηρίζουν, όπως είναι η απλότητα, το ήθος και οι αξίες μια σύγχρονης γυναίκας που είναι μητέρα και σύζυγος.
Η εκπομπή θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβρη μέσα από την Τηλεόραση του ΑΡΤ, κάθε Σαββατοκύριακο πρωί στις 10-1. Ένα πολυθεματικό μαγκαζίνο με νέα πρόσωπα, που θα απευθύνεται στον μέσο Έλληνα δίχως να θέλει να προκαλέσει με φανφάρες και ανούσιο lifestyle, αλλά με την απλότητα της γοητείας, όπως άλλωστε χαρακτηρίζει και την ίδια την Αντελίνα!
To πρωινό του ΣΚ παρουσίαζε μέχρι σήμερα η δημοσιογραφος Ελευθερία Νταβατζή( ναι δεν κάνουμε πλάκα αυτό είναι ο επίθετο της) – Γι αυτο και ο τιτλος μας στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ από το labelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου