ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/6/17

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της λίγο καιρό μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο!»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της λίγο καιρό μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.


Νέες μυστικές ηχογραφήσεις που είχαν γίνει το 1991 και μόλις τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι η Νταϊάνα έφθασε στα όρια της αυτοκαταστροφής λίγους μήνες μετά το γάμο της.

Συγκεκριμένα, η Νταϊάνα είπε ότι από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο του 1981, όταν βρισκόταν στο Μπαλμόραλ, μετά το γάμο, ενώ έδινε μάχη με τη βουλιμία, «οι άνθρωποι έλεγαν “φαίνονται τα κόκκαλά σου” και ως τον Οκτώβριο ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση».

Σύμφωνα με τις ηχογραφήσεις, η Νταϊάνα ομολόγησε ότι «είχα τόσο μεγάλη κατάθλιψη που προσπαθούσα να κόψω τις φλέβες μου με ξυραφάκια. […] Επέστρεψα νωρίς στο Λονδίνο, ζητώντας θεραπεία, όχι επειδή σιχαινόμουν το Μπαλμόραλ, αλλά επειδή ήμουν χάλια».

«Όλοι οι ψυχολόγοι και ψυχαναλυτές ήρθαν για να με εξετάσουν», συνεχίζει η Νταϊάνα. «Μου έδιναν μεγάλες δόσεις Βάλιουμ και όλα τα άλλα».....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου