ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/6/17

Οδηγός για να μετακινηθείτε στην Παραλία Κορινού χωρίς ταλαιπωρία λόγω των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται στην έξοδο του Κορινού:

Το καλοκαίρι έφτασε οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τι πιο ιδανικό για ένα μπανάκι στις πανέμορφες αμμουδιές της Παραλίας Κορινού.


Λόγω όμως του προσωρινού αποκλεισμού του Κορινού από την εθνική οδό, λόγω εργασιών συντήρησης(μέσα στο κατακαλόκαιρο) στην έξοδο και στην αερογέφυρα και για την διευκόλυνση των παραθεριστών σας συστήνονται οι παρακάτω διαδρομές για να έχει πρόσβαση στην Παραλία Κορινού.

Περίπτωση 1η(σύντομη διαδρομή)

Όσοι έρχεστε από την εθνική οδό από το ρεύμα της Θεσσαλονίκης, θα βγείτε στην έξοδο Μακρυγιάλου και από εκεί ακολουθήσετε την παλιά εθνική οδό για Κίτρος και Κορινό.
Μόλις περάσετε το χωριό Κίτρος απ΄ έξω και κοντεύετε για Κορινό, στο ύψος του ΙΚΤΕΟ AUTOVISION, θα στρίψετε αριστερά όπως φαίνεται στο χάρτη σε έναν χωματόδρομο για 500μ.(προσοχή γιατί είναι στενός δρόμος) και θα φτάσετε στο σημείο που από πάνω σας θα είναι η εθνική οδός και θα την περάσετε από την σήραγγα και θα στρίψετε δεξιά.

Θα συνεχίσετε για 1χλμ περίπου (προσοχή είναι στενός δρόμος)και θα περάσετε δίπλα από τα OLYMPRUS PLAZZA και αφού τα προσπεράσετε θα στρίψετε αριστερά όπου θα φτάσετε στην αερογέφυρα όπως δείχνει ο χάρτης και θα την διασχίσετε και στη συνέχεια όλο ευθεία για 4χλμ και φτάσατε στην Παραλία Κορινού.


Περίπτωση 2η(δεν προτείνεται)


Όσοι έρχεστε από την εθνική οδό από το ρεύμα της Θεσσαλονίκης, θα βγείτε στην έξοδο Μακρυγιάλου και από εκεί θα ακολουθήσετε την παραλιακή οδό για Αλυκιές και Παραλία Κορινού(δεν προτείνεται η διαδρομή λόγω συνεχών στροφών και μεγάλων τμημάτων που είναι χαλασμένος ο δρόμος)


Περίπτωση 3η(ασφαλής διαδρομή)


Όσοι έρχεστε από την εθνική οδό από το ρεύμα της Θεσσαλονίκης, θα προσπεράσετε την έξοδο Κορινού που είναι κλειστή και στα 4χλμ θα βγείτε στην Βόρεια έξοδο της Κατερίνης και θα πάρετε την κατεύθυνση για Παραλία Κατερίνης και από εκεί για Παραλία Κορινού.


Περίπτωση 4η


Όσοι έρχεστε από την εθνική οδό από το ρεύμα της Αθήνας, θα βγείτε στην Βόρεια έξοδο της Κατερίνης λίγο μετά την διέλευση σας από την σήραγγα Κατερίνης και θα ακολουθήσετε την διαδρομή για Παραλία Κατερίνης και έπειτα για Παραλία Κορινού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου