ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/6/17

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Στα λαμπερά εγκαίνια του "σπιτικό" η όμορφη Κατερινιώτισσα πολιτευτής!!

Προκάλεσαν ποικίλα και θετικότατα σχόλια τα λαμπερά εγκαίνια της "νέας γλυκιάς ιστορίας" που ξεκίνησε στην πόλης μας, στην 7ης Μεραρχίας.
Ένας όμορφος προορισμός γεύσεων στο "σπιτικό", με ποιοτικές προτάσεις φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και σε τιμές που αποτελούν έκπληξη!!

Το παρόν έδωσαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, ανάμεσα εκ των οποίων και πολλοί επώνυμοι οι οποίοι αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση των δυο νεαρών επιχειρηματιών της περιοχής μας, Νίκου και Άρη Πέλλα.
Τόσο το  ''Louis Lauren Chocolates'' στον πεζόδρομο της Κατερίνης, όσο και το  ''σπιτικό'' στην 7ης Μεραρχίας και δίπλα στο γυμναστήριο "Closseum", αποτελούν δυο πανέμορφα καταστήματα με ταυτότητα στην πόλη και αγαπημένοι προορισμοί για τους εκλεκτικούς κατοίκους της!

Η Άννα Μάνη ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους και με χαμόγελο υποδέχθηκε τον φακό του Pieriasport. Η όμορφη πολιτευτής της Ν.Δ. στην Πιερία, έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση στον χώρο, με την απλότητα και την προσεγμένη παρουσία της!

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου