ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/6/17

ΚΟΡΙΝΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκετοποίηση περιοχής της Παραλίας Κορινού από τους γυμνιστές....Οι αρμόδιοι φορείς τι κάνουν επί του θέματος;.

Έχουν σηκώσει σημαίες και  ''λάβαρα'' και έχουν γκετοποιήσει την περιοχή οι φίλοι μας οι γυμνιστές που παράνομα και καταχρηστικά έχουν καταλάβει μέρος της παραλίας Κορινού, αντί να πάνε σε οργανωμένες παραλίες του είδους τους.....

Ο νόμος 1399/1983 - ΦΕΚ Α-145/11-10-1983 για τον γυμνισμό στην Ελλάδα είναι σαφής και τον επιτρέπει  σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους όπως  Ξενοδοχεία και κάθε άλλης μορφής τουριστικές εγκαταστάσεις όπως τα κάμπινγκς που έχουν λάβει ειδική άδεια από τον ΕΟΤ.

Έχουν μάλιστα επισημάνει και στον χάρτη της google: ‘’Korinos Nudist Beach’’ την περιοχή που θεωρούν δική τους και έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες στην google ακόμη δεν έχει κατέβει.

Δεν μας φτάνει ο αποκλεισμός από την εθνική οδό και η οικονομική ζημιά που θα υποστεί για ακόμη μια φορά ο Κορινός έχουμε και την αρνητική διαφήμιση για τον τόπο μας για κάτι που είναι εντελώς παράνομο και καταχρηστικό.

Οι αρμόδιοι φορείς τι κάνουν επί του θέματος;

ΠΗΓΗ: korinosnwes



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου