ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/6/17

Όσα οι 3 «Μαχητές» και ο Ντάνος μαζί: Δείτε πόσα λεφτά έχει βγάλει ήδη η Βαλαβάνη!...

Τα γυρίσματα του Survivor έχουν ήδη ολοκληρωθεί από την περασμένη εβδομάδα…


Οι έξι παίκτες που κατάφεραν να…επιβιώσουν βρίσκονται αυτή τη στιγμή όλοι μαζί στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει η παραγωγή. Τέσσερις από αυτούς θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ στην τελική μάχη που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 4 και 5 Ιουλίου, στον ημιτελικό και τον τελικό!

Ύστερα από 19 εβδομάδες, οι παίκτες ζουν πλέον υπό νορμάλ συνθήκες τρώγοντας καθημερινά και… απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στη φάση του τελικού είναι οι Αγγελόπουλος, Πρίαμος, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος.

Όλοι τους, από την αρχική ομάδα των «Μαχητών», όπως αναφέρει το menhouse.gr

Γιάννης Σπαλιάρας και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποχώρησαν από το παιχνίδι και μεταφέρθηκαν πρώτοι στο ξενοδοχείο. Συνεπώς, ένας από τους τέσσερις πρώτους θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δεν θα είναι όμως, ο μοναδικός κερδισμένος, αφού οι όλοι παίκτες έχουν «φορτώσει» τον τραπεζικό τους λογαριασμό με πολλές χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα πράγματα έχουν ως εξής: Από τις 13 Φεβρουαρίου που το Survivor έκανε πρεμιέρα οι «Διάσημοι» (Σπαλιάρας και Βαλαβάνη) έχουν κερδίσει 38.000 ευρώ (2.000 ευρώ / εβδομάδα). Από την άλλη, οι «Μαχητές» που προκρίθηκαν στον τελικό, έχουν εξασφαλίσει το ποσό των 10.450 ευρώ, δηλαδή ούτε το 1/3 του ποσού της αντίπαλης ομάδας.
Οι δυο «Διάσημοι» της παρέας έβγαλαν έκαστος σχεδόν όσα όλοι οι εναπομείναντες «Μαχητές» μαζί. Και το καλύτερο όλων;

Η  παρέα των τεσσάρων έβγαλε λιγότερα από τα μισά από αυτά που κέρδισε η Λάουρα κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, αφού η ξανθιά παίκτρια που αποχώρησε στις 10 Μαΐου, έφυγε με 24.000 ευρώ!

Και η «ρέντα» της celebrity ομάδας δεν σταματά εδώ.

Οι 38.000 ευρώ που έχουν κερδίσει -αν το σκεφτεί κανείς- είναι το μισό έπαθλο.
Αν από τις 100.000 ευρώ του νικητή, αφαιρέσουν τον φόρο ύψους 20%, μας μένουν 80.000 ευρώ, από τα οποία σχεδόν τα μισά έχουν ήδη κερδίσει Βαλαβάνη και Σπαλιάρας.

Και τα νούμερα δεν σταματούν εδώ!

Πόσα έβγαλαν οι πιο πολυσυζητημένοι παίκτες του Survivor κατά την παραμονή τους στην Καραϊβική;

Σόφη Πασχάλη: 10.000 ευρώ για 5 εβδομάδες

Στέλιος Χανταμπάκης: 16.000 ευρώ για 8 εβδομάδες

Κώστας Κοκκινάκης: 30.000 ευρώ για 15 εβδομάδες

Βο: 32.000 ευρώ για 16 εβδομάδες

Για τους «Μαχητές» τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά…

Ορέστης Τσανγκ: 6.050 για 11 εβδομάδες

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου: 7.150 ευρώ για 13 εβδομάδες

Σάρα Εσκενάζυ: 9.900 ευρώ για 18 εβδομάδες

Ύστερα απ’ όλα αυτά τι λέτε; Βαλαβάνη, Σπαλιάρας, είχαν ή δεν είχαν πρόγραμμα; Είναι ή δεν είναι νικητές, ό,τι και αν συμβεί στη συνέχεια του Survivor;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου