ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

8/6/17

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Κορινού: Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής, προς όλους τους κατοίκους του Κορινού, να παρευρεθούν σήμρα στις 21:00 στο πρώην δημαρχείο Κορινού.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Κορινού, από τις συνεχείς φήμες ότι τελικά θα ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ οι εργασίες αποκατάστασης της αερογέφυρας Κορινού....

Ήδη η Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ολοκλήρωσε τις σημάνσεις για την πρόσβαση στον Κορινό μέσω της βόρειας εισόδου Κατερίνης, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων για έναρξη των σχετικών εργασιών προς τα τέλη Αυγούστου.

Στην δύσκολη σημερινή συγκυρία που οι επαγγελματίες δίνουν κυριολεκτικά αγώνα επιβίωσης μετά την φορολογική και ασφαλιστική λαίλαπα ο ουσιαστικός ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ του Κορινού καθ΄ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου θα καταφέρει το τελειωτικό πλήγμα και θα σημάνει οικονομική καταστροφή ΟΛΩΝ των καταστηματαρχών της περιοχής.

Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ενημέρωση από τους αρμοδίους, Βουλευτές, Δήμο Κατερίνης, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Α.Ε.

Καθιστούμε γνωστό προς όλους ότι η υπομονή μας ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ.

Δεν θα δεχθούμε παθητικά οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη και ΔΕΝ θα αποδεχθούμε ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΕΡΗΜΗΝ μας αποφάσεις.

Καλούνται σήμερα 08 Ιουν 2017 και ώρα 21:00 όλοι κάτοικοι Κορινού στο πρώην Δημαρχείο στην αίθουσα συνεδριάσεων για λήψη αποφάσεων - αντιδράσεων.ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!


Η συντονιστική επιτροπή

Επαγγελματίες - Καταστηματάρχες - Ξενοδόχοι - Τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς - Κάτοικοι Κορινού

ΠΗΓΗ: korinosnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου