ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/5/17

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ -ΔΙΑΨΕΥΣΗ για την σύλληψη γυναίκας στελέχους ΕΣΥ στην Πάτρα

Προς πληρέστερη και ορθότερη ενημέρωση της ethnos.gr, σας γνωρίζω ότι η  Β.Α ιδιωτική υπάλληλος  συνελήφθη σήμερα 17.5.2017  στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών διότι σε βάρος της εκκρεμούσε  από το 2010 ανεκτέλεστη ερήμην  καταδικαστική απόφαση επτά(7)μηνών για παράβαση του Ν.2696/99(ΚΟΚ)και χρηματική ποινή 200€.

Είχε δε ,ενώ είναι κάτοικος Κυψέλης Αττικής από 7ετίας κλητευτεί ως αγνώστου διαμονής μη λαβούσα γνώση του κλητηρίου θεσπίσματος και πέραν ότι δεν παραστάθηκε ,δεν τής επιδόθηκε η  ανωτέρω απόφαση ώστε να ασκήσει έγκαιρα ένδικο μέσο κατά αυτής.
Υπέβαλε αυθημερόν, συνεπικουρούμενη από εμένα  ως νομικό παραστάτη(την οποίαν τυχαία συνάντησα κατά των σύλληψη της στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, δια της κ, Εισαγγελίας Πρωτοδικείου Πατρών Αίτηση δοσοποίησης άρθρο 82 παρ.4ΠΚ της μετατραπείσας προς 10€ την ημέρα  ποινής σε 4 εξαμηνιαίες ισόποσες δόσεις,που έγινε δεκτή από το Αυτόφωρο Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Πατρών και αφέθηκε ελεύθερη.
Σε επικοινωνία που είχα με την Ε.ΣΥ.,που εκπροσωπώ νομικά,διέψευσαν ότι η εν λόγω αποτελεί μέλος της.
Συνεπώς  σας παρακαλώ να προβείτε σε διόρθωση της ανακριβούς είδησης σας
ΒΑΣΙΛΗΣ Δ..ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Συνελήφθη γυναίκα του περιβάλλοντος Σώρρα στα δικαστήρια της Πάτρας

Συνελήφθη σήμερα γύρω στις 10.00 το πρωί, στα δικαστήρια Πατρών, μία γυναίκα του στενού περιβάλλοντος του Αρτέμη Σώρρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» Ναυπλιέων και στενή φίλη της συζύγου του Σώρρα αλλά και του ιδίου.
Τη σύλληψη επιβεβαίωσε και ο πρώην δικηγόρος του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα κ. Φώτης Λεπίδας.
Στο μεταξύ, αναβλήθηκε η σημερινή εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής για υπεξαίρεση που είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα, μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η εκδίκαση της αίτησης αναστολής, θα συζητηθεί στις 21 Ιουλίου.

Μαρίνα Ζιώζιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου