ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/4/17

Ο Κ.Καραγκούνης στην ετήσια συνεστίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας

Στην Κατερίνη βρέθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Καραγκούνης Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προσκεκλημένος στην ετήσια συνεστίαση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας.

Θυμίζουμε ότι η ετήσια εκδήλωση της νομαρχιακής είχε αναβληθεί δυο φορές στη διάρκεια του χειμώνα, με προσκεκλημένη την κ. Ολγα Κεφαλογιάννη την πρώτη φορά λόγω χιονοπτώσεων και τη δεύτερη λόγω του θανάτου του πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου.







Ο κ. Καραγκούνης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό πραγματοποίησε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης ενώ είχε σύσκεψη με τον Τομέα Δικαιοσύνης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας.


Αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στην ετήσια συνεστίαση της ΝΟΔΕ.


ΠΗΓΗ: http://www.imerisiapierias.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου