ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/4/17

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ: Ντροπολιγιών συνέχεια

Όταν σύσσωμη η Κυβέρνηση του αριστερού Τσίπρα νομοθετεί κυριολεκτικά στο πόδι,πρόχειρα....
αλλά και βιαστικά με χαριστικές , απαλλακτικές αλλά και ύποπτες Τροπολογίες ενός βουλευτή..όπως έπρατταν οι προκάτοχοι της βέβαια και αλληλοκατηγορούνται δημόσια
Ποια η πραγματική αξία της πολύπαθης ΣΕΚΑΠ ποια ακριβώς χρέη της από πρόστιμα τελωνειακών παραβάσεων διαγράφονται?
Απαλλάσσεται έτσι με ένα νομοθέτημα αμφιβόλου νομιμότητας από την καταβολή αυτών ο επιχειρηματίας Ιβαν Σαββίδης με μία απλή τροπολογία ούτε καν με ΠΝΠ όπως συνήθιζε η ΝΔ που τώρα εξανίστανται , διαμαρτύρεται και εγκαλεί τον Πρωθυπουργό.
Μακάρι να νομοθετούσαν έτσι με τόσο ζήλο για τα κόκκινα δάνεια των απλών πολιτών που καταδιώκονται από τις Τράπεζες.
Για αυτούς θα ψηφίσουν αδιαμαρτύρητα τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης φέρνοντας τους σε δυσκολότερη ακόμη θέση.
ΓΙΑΤΙ δέν έφεραν ειδικό Νόμο με σχετική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους μα προηγηθεί κοινοβουλευτικός έλεγχος να γνωρίζει έγκαιρα το Σώμα τι ακριβώς ψηφίζεται?
Με ποια αιτιολογία διαράφινται τα χρέη που αποτελούν έσοδα του κράτους?
Αυτή η απαράδεκτη κοινοβουλευτική πρακτική πρέπει να καταργηθεί ,δεν τιμά ουδόλως το Κοινοβούλιο που δεν μπορεί να μετατρέπεται σε μηχανισμό απαλλαγής και διαγραφής προστίμων που βαρύνουν ιδιώτες επιχειρηματίες.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου