ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/3/17

Τίτλοι τέλους για εκπομπή του Epsilon......

Για τελευταία φορά προβλήθηκε η εκπομπή του καναλιού χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Nasos Blog οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν για το αιφνίδιο τέλος της, μισή ώρα πριν «βγουν» στον αέρα και αποφάσισαν ότι θέλουν να αποχαιρετήσουν σωστά το κοινό τους.

Η παρουσιάστρια με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της. Διαβάστε αυτολεξεί την δημοσίευση της: «Σήμερα μια πολύ όμορφη διαδρομή έφτασε στο τέλος της! Η εκπομπή μας απόψε θα βγει στον αέρα για τελευταία φορά και νιώθω πραγματικά την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε οοοολη την ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες, γατί έκαναν σπουδαία δουλειά όλο αυτό τ καιρό!

Κυρίως του ευχαριστώ γιατί είναι αυτή που είναι κ έκαναν την κάθε μέρα στο κανάλι πανέμορφη, όσες δυσκολίες κι αν είχε! Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως σε όλους εσάς για την αγάπη σας, την στήριξη και τα όμορφα μηνύματα που περναμε καθημερινά!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ολους!!» Πρόκειται για την εκπομπή «Ανω Κάτω» και την παρουσιάστρια του Plus TV (Epsilon Κύπρου) Ζώη Αυγουστή. Η παρουσιάστρια επί σειρά ετών βρισκόταν στο κανάλι με την παρουσίαση της εκπομπής «Dolce Vita» και από τον Δεκέμβριο του 2016 βρέθηκε στο τιμόνι της εκπομπής «Άνω Κάτω».

Πλέον η δημοσιογράφος δεν βρίσκεται στο εργατικό δυναμικό του σταθμού Epsilon Κύπρου. Μάλιστα η απόφαση για το τέλος του «Άνω Κάτω» δεν πάρθηκε από την Κύπρο αλλά από τα διοικητικά στελέχη του Epsilon Ελλάδος....

πηγη blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου