ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/3/17

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ): Μας απειλούν έμμισθοι υπάλληλοι ξένων πρεσβειών,ποιός υποκινεί και χρηματοδοτεί την βία κατά της Ε.ΣΥ. ;;;?

Δέχομαι ανοίκειες επιθέσεις από αμαθείς "ερευνητές" αυτόκλητους Εισαγγελείς ,παράγοντες....
άνευ χαρτοφυλακίου, που εκτοξεύουν με θρασύτητα απειλές εναντίον μου.
Είμαι επαναλαμβάνω συνήγορος υπεράσπισης του Αρτ. Σώρρα και της συζύγου του και θα εκτελέσω τα υπερασπιστικά μου καθήκοντα ευόρκως και ευσυνείδητα.

Η ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση κατά Αρτ. Σώρρα και άλλων στελεχών της Ε.ΣΥ. στηρίζεται σε μηνυτήριες αναφορές συρραφές δημοσιευμάτων και πληθώρας υπερβολών και υποθέσεων.
Δυστυχώς..

Αν ο λαλίστατος κ.Ρήνος (Δημοσιογράφος,Ιατρός)η οποιοσδήποτε αυτεπάγγελτος παραθυράτος "Εισαγγελέας ",'ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ,ήταν Οικονομολόγος,ή Καθηγητής Χρηματ/κών με ειδίκευση στα διεθνή ομόλογα θα είχε εγκυρότητα και βαρύτητα η γνώμη του.
Απορώ πως τα ΜΜΕ στηρίζουν το ρεπορτάζ τους σε επισφαλείς υποκειμενικές απόψεις και χωρίς στοιχεία..
Επίσης διερωτώμαι πώς ενώ δικαιώθηκε ο κ. Σώρρας απο το Μον. Πλημ. Αθηνών το 2013,το διατακτικό της οποίας είναι σαφές , εξακολουθούν να δημοσιοποιούν ΜΕ ΤΌΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ αυτήν την ανυπόστατη γνώμη,όταν η αρμόδια Τράπεζα της Ελλάδας σιωπά.

Υπομονή θα μάθετε γρήγορα περισσότερο,η δε προσφυγή στην Δικαιοσύνη μονόδρομος.

Βασίλης Δ.Νουλέζας
Συνηγ. υπεράσπ. Αρτ. Σώρρα

                          ΑΝΤ1- ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 24 3 2017 


ALPHA- ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 24 3 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου