ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/3/17

Βασίλης Νουλέζας (Διηγόρος): Η απελπισμένη Κυβέρνηση που βλέπει τις απογοητευτικές δημοσκοπήσεις παραχωρεί οτιδήποτε !!

Καταγγελία
Βασίλη Δ. Νουλέζα Δικηγόρου.

Την Ελλάδα κυβερνά το ΔΝΤ και το εγχώριο τραπεζικό κατεστημένο.


Οι Έλληνες θύματα των σκληρών και αντιλαϊκών Μνημονίων αφανίζονται και συντρίβονται καθημερινά από την βαρύτατη και άνιση φορολόγηση,από την έξωθεν επιβαλλόμενη οικονομική πολιτική αφαίμαξης ,καταλήστευσης του συρικνωμένου εισοδήματος,έχουν φθάσει στα όρια της αναξιοπρέπειας και εξαθλίωσης.
Η Ελλάδα ανίσχυρη όσο ποτέ εκλιπαρεί για περαίωση της αξιολόγησης ,για ρευστότητα φοβούμενη την χρεοκοπία και την αποπομπή της από την ζώνη του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.

Ο Πρωθυπουργός της πρώτης αριστερής Κυβέρνησης,που ψάχνει νέο αφήγημα,που διατείνεται ότι διαπραγματεύεται σκληρά και ανυποχώρητα,παρακαλά την κ Βελκουλέσκου να επιστρέψει το ΔΝΤ στην Αθήνα ,παραχωρεί τα πάντα στους άρπαγες δανειστές αρκεί να διασωθεί από μια απειλούμενη εκλογική συντριβή.
Το εθνικό χρέος μας είναι μη βιώσιμο,δεν μπορεί να απομειωθεί σε καμία περίπτωση,από την άλλη ο ΥΠ.ΟΙΚ. κ Σόϊμπλε απαιτεί και αξιώνει να υπερψηφισθούν και από την Αντιπολίτευση τα μέτρα της β αξιολόγησης.ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία με τούς δανειστές.

Η απελπισμένη Κυβέρνηση που βλέπει τις απογοητευτικές δημοσκοπήσεις παραχωρεί οτιδήποτε .
Έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα οι αφέντες της χώρας μας που έφερε ο ΓΑΠ χωρίς εξουσιοδότηση από το Κοινοβούλιο,μας διαφεντεύουν και μας υπαγορεύουν ,μας επιβάλλουν την εσωτερική δημοσιονομική πολιτική μας,που ισοδυναμεί με απεμπόληση και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας.

Οι Υπουργοί μας συνδιαλέγονται και συζητούν με υπαλλήλους των εταίρων και δανειστών μας,είμαστε δέσμιοι των διεθνών υποχρεώσεων και συμβάσεων που έχουμε υπογράψει.
Οι συστημικές Τράπεζες ,όσες εναπέμειναν μετά τις σκανδαλώδεις συγχωνεύσεις(βλ. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο)έχουν δύο η τρείς φορές ανακεφαλαιοποιηθεί με χρήματα που δανείσθηκε η Ελλάδα και πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι,όμως δεν διστάζουν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αντί αναχρηματοδότησης και γενναίου κουρέματος ,να πωλούν σε ξένα funds μη εξυπηρετούμενα δάνεια,χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση των δανεισθέντων που κινδυνεύουν πλέον με τούς αναγγελθέντες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η Πολιτεία αντί αποτελεσματικής προστασίας του αδύναμου πολίτη ,νομοθέτησε την κατάργηση τού άρθρου 937 ΚΠολΔ ,έτσι ώστε ακόμη και αν ασκείται Ανακοπή άρθρ.933 ΚΠολ Δ να μην αναστέλλεται παρά μόνον σε περιοριστικές περιπτώσεις η αναγκαστική εκτέλεση.
Κανείς δεν τις ελέγχει ,κανείς δέν μπορεί να ανακόψει την μεθόδευση να εκπλειστηριάζονται οι κατοικίες και περιουσίες των Ελλήνων ,έχοντας πλέον φθάσει στο σημείο εσχατοσύνης να μισθώνουν σπίτια οι Έλληνες και τα ακίνητα να αγοράζονται σε εξευτελιστικές τιμές από Βούλγαρους,Ρώσους και άλλους επενδυτές.

Ευθύνη για την προκλητική ασυδοσία και επιθετικότητα των Τραπεζών με τα υψηλότερα επιτόκια στην Ε.Ε. φέρει ο κ Διοικητής της ΤτΕ που απλώς παρακολουθεί αμέτοχος.
Αυτήν την πικρή διαπίστωση κάνει κάποιος που παρακολουθεί τα τραπεζικά τεκταινόμενα και το δράμα τών Ελλήνων που χάνουν τα σπίτια τους.

Βασίλης Νουλέζας Διηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου