ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/2/17

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ......

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τεταρτη 15 Φεβρουαριου η καθιερωμένη κοπή πίτας του περιφερειακού τμηματος των φυσικοθεραπευτών του ν.Πιερίας.
Η συμμετοχη των εργαστηριουχων καθώς και των υπαλλήλων συναδέλφων απο τις δημόσιες δομές υγειας,σε συνδυασμό με την παρουσια του προέδρου του πανελλήνιου συλλογου κ.Λυμπεριδη Πέτρου και του Α αντιπροεδρου κ Ρουμελιώτη Πετρου έδωσαν ενα ξεχωριστό χρωμα στην εκδήλωση. Αφού ολοκληρωθηκε προηγούμενως η ετησια γενική συνέλευση και παρουσιαστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του έτους απο τον πρόεδρο του τμηματος κ.Μπαναλη Παναγιώτη και τον ταμία κ.Χανδολια Κων/νο,ακολούθησε η κοπή της πίτας. Ο κ.Λυμπεριδης παρουσίασε τα πεπραγμένα του συλλογου σε πανελλήνιο επιπεδο,οριοθέτησε τις επόμενες κινήσεις με βαση τις τελευταίες εξελίξεις και απάντησε σε ερωτήσεις συναδέλφων φυσικοθεραπευτών.Το τυχερό φλουρί κέρδισε η κ. Χατζηλια Κορασινα (δωροεπιταγη), ενω κληρώθηκαν και τρια δωρα ,προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδων του κ.Ζιώγα. Η εκδήλωση διήρκησε μέχρι τις πρωτες πρωινές ωρες,πανω σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου