ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/2/17

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.....

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρωτίστως Γενική Συνέλευση του Τμήματος όπου ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπάναλης και ο Ταμίας Κωνσταντίνος Χανδόλιας παρουσίασαν το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του έτους.
Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Λυμπερίδης για να παρουσιάσει τα πεπραγμένα του συλλόγου σε πανελλήνιο επίπεδο και να δώσει το στίγμα των επόμενων κινήσεων βάσει των τελευταίων εξελίξεων. Ο κ. Λυμπερίδης απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων και άκουσε τους προβληματισμούς των συναδέρφων του.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας. Το τυχερό φλουρί κέρδισε η Κορασίνα Χατζηλια και αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή. Επίσης, κληρώθηκαν και τρία δώρα, προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών του κ. Ζιώγα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπάναλης προχώρησε σε αναλυτική παρουσίαση της δραστηριότητας του Τοπικού Τμήματος των φυσικοθεραπευτών για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιπλέον, ανάδειξε όλο το πλάνο που έχει σχεδιαστεί και ενημέρωσε για τους δικαστικούς αγώνες που ξεκινάνε για την προστασία του επαγγέλματος.
Η παρέα των φυσικοθεραπευτών κράτησε μέχρι πρωίας όπου μέσα σε απόλυτα συναδελφικό κλίμα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου