ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/2/17

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.Αναβλήθηκε η δίκη των παταριών στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης.Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αναβλήθηκε η δίκη των 54 καταστηματαρχών,επιχειρηματιών καφετεριών στον πεζόδρομο στο Μον. Πλημ/κείο Κατερίνης που κατηγορούνται όμως για αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου για την δικάσιμο της 7/Απριλίου 2017....
Λάβαμε από τον Δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα που είχε καταγγείλει τον Δήμο Κατερίνης το 2012 την εξής επιστολή.
Κατήγγειλα τον Δήμο Κατερίνης το 2012 για τα πατάρια χωρίς άδεια πολεοδομικής Αρχής εκφράζοντας μαγαζάτορες ιδιόκτητες επιχειρήσεων ένδυσης και υπόδησης που καταστράφηκαν,έκλεισαν από την αλόγιστη αδειοδότηση Καφετεριών με υπερυψωμένα πατάρια- εξώστες που σκέπαζαν τα δικά τους ,για όλο αυτό το αλαλούμ προχειρότητας και η Εισαγγελέας.Πρωτοδικείου.Κατερινης άσκησε παραδόξως ,απροσδόκητα δίωξη κατά των καταστηματαρχών μόνον για αυτογνώμονη ,αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου! (για παράβαση Νόμου του 1938!)
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(Προτρέπω τον φίλτατο κατά τα άλλα διαμαρτυρόμενο για την αναβολή της δίκης χωρίς δική μου υπαιτιότητα Μ.Τσιφοδήμο που έλεγε μάλλον χαριτολογώντας θα ..με δείρει . κιόλας χα χα,να μελετήσει την δικογραφία,την καταγγελία μου προσεκτικά να αποτανθεί,να διαμαρτυρηθεί στον κ.Δήμαρχο για το μπάχαλο αυτό!)
Καταρχήν η καταγγελία μου αφορά τα πατάρια ,ζητήματα υγειονομικού ενδαιφέροντος,που αφορούν την δημόσια υγεία μόνον,κυρίως στην Γ.Ολυμπίου όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα
Ήθελα να ελεχθεί ο Δήμος Κατερίνης, να μπει φρένο στην μετατροπή του πεζόδρομου σε απέραντη καφετερία με μεταλλικές κατασκευές και Plexi Glass που υποχρέωνε τους καταστηματάρχες καφετεριών να φτιάξουν πατάρια με συμμετοχή στην δαπάνη 50%,διόλου ευκαταφρόνητη επένδυση μερικών χιλιάδων ευρώ.
Θυμίζω ότι σε απόφαση του ΔΣΚατερινης του 2008 και 2011 αναφέρεται οι μαγαζάτορες να μαζεύουν τα τραπεζοκαθίσματα μετά την περίοδο ΄για την οποίαν αδειοδοτούνται,΄τό έχουν διαβάσει αυτό?
Δεν μας σκιάζουν βέβαια οι φοβέρες και οι απειλές...
Αυτή είναι η παιδεία και η κουλτούρα μας ,όμως ο πεζόδρομος δέν φτιάχθηκε για να αναπτυχθούν παντού τραπεζοκαθίσματα.
Δυστυχώς έχουμε άλλη αντίληψη και διαφορετική αισθητική
Για αυτό καταντήσαμε η πιο σιχαμερή και διεφθαρμένη χώρα.
Αν σας αρέσει αυτο το έκτρωμα ακαλαισθησίας και υπερβολής στην Γ.Ολυμπίου ,εμένα μου φαίνεται αποκρουστικό και ξεπερασμένο,δέν συμφωνώ με τις μόνιμες κατασκευές..
Δέν έμεινε χώρος γαι τούς πεζούς,άτομα με ειδικές ανάγκες καφετερίες -life stage!
Στην Αμερική για να λάβεις άδεια Λειτουργίας για κατάστημα υγειον .ενδιαφέροντος περνάς απο δικαστήριο μου γράφει συμπολίτης μας στην Βοστώνη.!Πολιτισμός.
Β.Νουλέζας Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου