ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

8/12/16

Αντάμωμα των Ελασσονιτών Λοφιωτών στην Ολυμπιακή Ακτή

Για πρώτη φορά και κατόπιν επιθυμίας πολλών συγχωριανών που κατοικούν στην Πιερία και με επιτυχία ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας, πραγματοποιήθηκε στις 04.12.2016 το 1ο αντάμωμα των Ελασσονιτών Λοφιωτών στο ξενοδοχείο DANAI στην Ολυμπιακή Ακτή..


Ή συγκίνηση ήταν άνευ προηγουμένου καθώς συναντήθηκαν *Λοφιώτες* πλην των συγχωριανών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ετεροδημότες από Ελάσσονα, Λάρισα, Θεσ/νίκη και Βόλο.

Εκτός των προαναφερθέντων τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Λόφου κ. Γεώργιος Υφαντίδης στον οποίο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!

Ή οργάνωση υπήρξε άρτια και το περιβάλλον ζεστό, "αγκάλιασε" κι έδωσε το ποθούμενο στους συμμετέχοντες στην συνάντηση!! Το σημαντικότερο όλων βέβαια υπήρξε το γεγονός πως υπήρχε προβολή φωτογραφιών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γεγονός το οποίο συγκίνησε βαθύτατα τους
παρευρισκομένους, βλέποντας ο καθένας από αυτούς κάποιο δικό του συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο..!!!! Δάκρυα χαράς κύλησαν στα πρόσωπα καθώς δε ή νοσταλγία γι αυτούς που "έφυγαν" ήταν διάχυτη και εμφανέστατα ζωγραφισμένη στα βλέμματα όλων!!!

Ή εκδήλωση έκλεισε με μία υπόσχεση που δόθηκε από όλους με απόλυτη προθυμία και προσμονή τον επόμενο χρόνο να επαναληφθεί η συνάντηση αυτή με την ελπίδα οι συμμετέχοντες να είναι περισσότεροι ούτως ώστε αυτό που όλοι μας πρεσβεύουμε να γίνει πραγματικότητα δίνοντας την σκυτάλη στην επόμενη από "μας γενιά !!

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΟΡΘΙΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου