ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

8/12/16

Ο ΕΟΣ Βροντούς στον «Χειμωνιάτικο Ενιπέα» - Κυριακή 11 /12/2016

Εξοπλισμός : Σακίδιο ημέρας, Μποτάκια πεζοπορίας ,Μακρύ παντελόνι ή κολάν πεζοπορίας, Αδιάβροχο, δύο μπλουζάκια, Μπουφάν αντιανεμικό-αδιάβροχο ,ατομικό φαρμακείο, Παγούρι 1 λίτρου, Μπατόν, σκουφάκι, χαρτομάντιλα, Σνακ (σοκολάτες-παστέλια), και φωτογραφική μηχανή.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας ή λόγω καιρικών συνθηκών.
Η αναχώρηση θα γίνει από το χώρο στάθμευσης πίσω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λιτόχωρο και ώρα 8.15πμ , φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα..

Η αναχώρηση θα γίνει από το χώρο στάθμευσης πίσω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λιτόχωρο και ώρα 8.15πμ , φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα..

Αρχηγοί ανάβασης : Γκέκας Ευάγγελος & Χαραλαμπίδης Αλκιβιάδης. Πληροφορίες 6973 804 843 .

Υ.Γ. Μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται εθελοντικά στη θέση Καστάνα ( Φαρκάνη ), συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα .

Ο «Χειμωνιάτικος Ενιπέας»

Ο «Χειμωνιάτικος Ενιπέας» πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε Δεκεμβρίου. Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε 24 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 21 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1750 μέτρα. Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της προσπάθειας είναι 5 ώρες. Η τροφοδοσία των αθλητών περιορίζεται σε έναν σταθμό, περίπου στο μέσον της διαδρομής (11ο ΚΜ).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή του αγώνα έχει ως εκκίνηση και τερματισμό το ανοιχτό θεατράκι στο πάρκο Λιτοχώρου. Το ελάχιστο υψόμετρο της διαδρομής είναι 235 μέτρα και το μέγιστο 1.041. Το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής (96%) αποτελείται από μονοπάτια, ενώ το υπόλοιπο μοιράζεται σε τσιμεντόδρομο και άσφαλτο. Από την 9η διοργάνωση καθιερώθηκε επίσημα ως διαδρομή του αγώνα η «αριστερόστροφη» διαδρομή: Πάρκο Λιτοχώρου - Μύλοι - Άγιοι Απόστολοι - Γκόλνα - Καστάνα - Άγιο Σπήλαιο - Μοναστήρι – Ζηλνιά – Μύλοι - Πάρκο Λιτόχωρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου