ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

7/10/16

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

Μπορεί ο ΑΝΤ-1 να είναι το κανάλι που πήρε την πολυπόθητη άδεια και ο Alpha να ζει-προς το παρόν τουλάχιστον- στην αβεβαιότητα, όμως το άγχος το έχουν στο Μαρούσι.
Γιατί αν και είναι ακόμα η αρχή βλέπουν δυο βασικά τους προγράμματα-που ποντάρουν πολλά- να χάνουν από το κανάλι του Πικερμίου, το πρόγραμμα του οποίου δείχνει με ευκολία να κατακτά την κορυφή.
Έτσι το άγχος ξεκίνησε από νωρίς για τους ανθρώπους του ΑΝΤ-1. Για το «Μπρούσκο» τα γράψαμε πρίν λίγες ώρες.  Απο την άλλη μεριά το Deal  κερδίζει κατά κράτος τη «Μαμά» του Αρναούτογλου.  Η τηλεθέαση στο δεύτερο επεισόδιο σκαρφάλωσε στο 27,8 % (δυναμικό κοινό 15-44) και  στο 21,4% (γενικό σύνολο). Στα τελευταία λεπτά, καθώς η αγωνία κορυφωνόταν η τηλεθέαση άγγιξε το 34,6%!Απέναντι, ο Γρηγόρης και «η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», σημείωναν αντίστοιχα 15,2 % (δυναμικό) και 12,7 % (γενικό). Νούμερα τραγικά…
Εντάξει. Υπάρχουν δικαιολογίες πώς απο την μια ο προϊόν είναι φρέσκο σε σκέχη με την ουρά του κύκλου των επεισοδίων στον ΑΝΤ1.
Αλλά αυτά τα λέμε για εσωτερική κατανάλωση. Το ραβασάκι αν παγιωθεί έτσι θα φέρει τα πάνω κάτω στην απογευματινή ζώνη και όλο αυτό τα επηρεάσει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Ένα δελτίο που επι Λιαρέλη είδε ξανά φώς… και πρωτιές… τις οποίες είχε να δεί απο την Λάμψη του Φώσκολου.
Μεγάλο το άγχιος λοιπόν, η αγωνία και τα νεύρα στο Μαρούσι…(Nassos blog)

http://frappetime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου