ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/7/16

Σας θυμίζει κάτι αυτή η είδηση; Διαβάστε και θα καταλάβετε!!! Δήμαρχος διώκεται για κακούργημα & του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα!

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα έχει επιβληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, από τη Δικαιοσύνη στο δήμαρχο Νεάπολης Συκεών Σίμο Δανιηλίδη.

Κι αυτό γιατί επιχείρησε να φτιάξει νηπιαγωγείο με χρήματα από το ΕΣΠΑ σε οικόπεδο, όμως, που ήταν καταπατημένο από αυθαίρετα ιδιωτών, δηλαδή δεν ήταν καθαρό. Αποτέλεσμα, να χαθεί η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ενωση να ζητάει πίσω ένα εκατ. ευρώ!

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη η οποία εκτιμά πως σκόπιμα απεκρύβησαν όλα τα στοιχεία για τις ατέλειες του οικοπέδου και πέρυσι το Δεκέμβριο ο δήμαρχος μαζί με τους αντιδημάρχους της περιόδου 2010-2014 οπότε έλαβε χώρα το περιστατικό διώκονται για κακούργημα.
Στην εξέλιξη της υπόθεσης κατά την προανακριτική διαδικασία επιβάλλεται απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Δείτε και αυτό το βίντεο για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας...... Κάντε κλικ πάνω στον τίτλο.

Κόλαφος αποκαλύψεων!!! Γ. Κυριακίδης: «Η δημοτική αρχή ξεγέλασε τους δημότες για το πολιτιστικό, και τώρα καλούνται να πληρώσουν το πρόστιμο του 1.800.000 ευρώ!!!»

http://www.kapa-news.gr/


2 σχόλια:

  1. Εδώ ρημάξανε γεμάτο χρήματα ταμείο της ολυμπιλαδας κορινού κουρελιάζοντας όνειρα,μοίρασε μερικές αναθεσούλες σε κορινοπροδωτες και όλα καλα.
    Τα ήξεραν τα γράμματα οι παλιές καραβάνες από αμοιρίδη ομάδα ακόμη,γι αυτό και φύγανε τότε ή δεν έτρωγαν ή δεν χόρταιναν ή δεν προλάβαιναν να φάνε
    Το πιο μεγάλο και ασυγχώρητο κακό είναι το μίσος και η κακία που τρέφουν που σε αυτή τη ζωή θα τους τα επιστρέψει πίσω η μή αγάπη για τον τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δλδ οι πρωην του δημου κορινου αποσυντονιζοντας τον κοσμακη που κανοντας το χατηρι καποιων να κυνηγουν τον παλιο πρόεδρο χωρις κανενα αποτελεσμα και κατακλεβοντας ολα απο παντου και τα παντα χωρις να κανουν το παραμικρο εργο δλδ επρεπε να κρεμαστουν για παραδειγματισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή