ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/6/16

ΠΙΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Δεν πέρασε αξιόλογος καιρός από τότε που βγάλαμε το ρεπορτάζ για τά χάλια του συντριβανιού του πάρκου της Κατερίνης λίγο μετά που έγινε η περιβόητη ανακαίνιση στο 20ετές ανενεργό συντριβάνι.


Δόθηκε στην διάθεση του κοινού ώς το στολίδι του πάρκου, με φωταγώγηση νυκτερινή που φαντάζει όαση, αλλά δυστυχώς σε λίγο καιρό από την παράδοσή του παρουσίασε τέτοια χάλια με βρώμικα και στάσιμα νερά, με χαλασμένη αντλία και αποκρουστική όψη. Το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο και παραδέχτηκαν από τον Δήμο αυτό που βγάλαμε στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ότι υπάρχει αδυναμία διαχείρισης και συντήρησης του εν λόγω συντριβανιού.

Ο δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης, υποσχέθηκε ότι θα αλλαχτεί η ελλαττωματική αντλία του συντριβανιού με καινούρια ούτω ώστε οι δημότες να απολαύσουν και πάλι το στολίδι του πάρκου. Άσχετα που δεν το λές τέτοιο.

Έτσι και έγινε. Αλλάχτηκε η αντλία με καινούρια και ξαναλειτούργησε το συντριβάνι.



Ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, είπε για την αντλία στο δημοτικό συμβούλιο χαριτολογώντας «αρκεί να μη το ματιάσουνε και πάλι». Μήπως γνωρίζει κάτι για τον προμηθευτή και το αποδίδει σε… μάτιασμα;;; Και αυτό διότι η περιβόητη αντλία και πάλι χάλασε, και απ’ ότι πληροφορηθήκαμε δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η δεύτερη. Δηλαδή από την αλλαγή της χάλασε δύο φορές και ο τεχνικός προσπαθεί να την επισκευάσει όπως αποκλειστικά σάς μεταφέρουμε από τα πλάνα μας.



Πέραν τούτου, σε ερώτησή μας στον τεχνικό γιατί δεν καθαρίζουν το κίτρινο και βρώμικο νερό του συντριβανιού, πήραμε την απάντηση ότι κάποιος βιολόγος συνέστησε στον Δήμο να μη καθαριστεί το νερό χάριν των 5-6 χρυσόψαρων που υπάρχουν μέσα!!! Αυτός ξέρει μάλλον καλύτερα και οι δημότες βλέπουν συνεχώς το χάλι της «μούχλας» και της κιτρινίλας του νερού…!

Ευχή μας λοιπόν είναι να μη ξαναχαλάσει η αντλία την οποίαν πληρώνει ο φορολογούμενος δημότης, ειδάλλως να αλλάξει προμηθευτή ο δήμαρχος.

Εκτός εάν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε…

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό συνεπώς δεν ξανακαθαρίζουμε τις γυάλες με τα ψάρια στα σπίτια μας,ρε τι μαθαίνει κανείς από τότε που υπάρχει η ατιμωρησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή