ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/6/16

ΠΙΕΡΙΚΗ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αλυσίδες λαιμού, τσάντες και ό,τι άλλα αντικείμενα μπορούσε να αποσπάσει αιφνιδιαστικά άρπαζε 21χρονος από γυναίκες που περπατούσαν σε δρόμους της Κατερίνης.

Αλυσίδες λαιμού, τσάντες και ό,τι άλλα αντικείμενα μπορούσε να αποσπάσει αιφνιδιαστικά άρπαζε 21χρονος από γυναίκες που περπατούσαν σε δρόμους της Κατερίνης.

Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 21χρονου, για το αδίκημα της κλοπής. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι ο 21χρονος τον τελευταίο μήνα στην Κατερίνη, αφαίρεσε από τρεις γυναίκες, δυο χρυσές αλυσίδες που έφεραν στο λαιμό τους, καθώς και μία τσάντα με χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.150 ευρώ.
Τα παραπάνω κοσμήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου