ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/5/16

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ !!!

Κορυφαία διάκριση για το μέλι μας.
Όταν πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η πορεία του νέου μας εκλεκτού μελιού "Κρητικό Μέλι της
μελισσοκομικής οικογένειας Σαβιολάκη", ξέραμε  ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συνεπείς για να αναδείξουμε το μέλι μας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίζουμε πολλά στο δρόμο. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι από τον εαυτό μας... όχι από τους άλλους. Το όραμα μας ήταν σταθερό και δεν τα βάλαμε κάτω, ακόμη όταν υπήρχαν πολλά εμπόδια.

Χθες βραβευτήκαμε από τον κορυφαίο Παγκόσμιο οργανισμό γεύσεις και ποιότητας, τον iTQi (International Taste and Quality Institute) από το Βέλγιο που απαρτίζεται από κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες από όλο το κόσμο.
Με εξαιρετικά λαμπρή επίδοση άνω του 90% και με 3 χρυσά αστέρια για την γεύση, το άρωμα, την πυκνότητα και το χρώμα. Νιώσαμε χαρά και δικαίωση που αναδείξαμε το μέλι μας, το μέλι των Σφακίων στον κόσμο και θέλαμε να την μοιραστούμε μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

Κορυφαία διάκριση για το μέλι μας. 
Όταν πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η πορεία του νέου μας εκλεκτού μελιού "Κρητικό Μέλι της μελισσοκομικής οικογένειας Σαβιολάκη", ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συνεπείς για να αναδείξουμε το μέλι μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. 
Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίζουμε πολλά στο δρόμο. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι από τον εαυτό μας... όχι από τους άλλους. Το όραμα μας ήταν σταθερό και δεν τα βάλαμε κάτω, ακόμη όταν ...
Δείτε περισσότερα

ALERT51.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου