ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/4/16

Ο KYΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ - ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ...

Οργιάζουν οι φήμες ότι μέσα στον Ιούνιο θα προκηρυχθούν εκλογές, καθώς τα ταμεία για μια ακόμα
φορά είναι μείον και η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει και πάλι να μαζεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των οργανισμών, ενώ την ίδια ώρα δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα πρόσθετα μέτρα, ύψους 3,5 δισ. ευρώ που απαιτούν οι δανειστές.


Οι ίδιες φήμες μάλιστα δεν αποκλείουν οι εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Πάντως, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στο Spiegel διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό.

«Ενδεχόμενες νέες εκλογές στην Ελλάδα θα αποσταθεροποιούσαν ολόκληρη την Ευρωζώνη. Οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν το 2019, όπως είναι προγραμματισμένες να γίνουν. Το σενάριο των εκλογών εξυπηρετεί μόνο όσους επιθυμούν την αστάθεια», είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Οι περισσότεροι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες αντιλαμβάνονται, ότι ενδεχόμενες νέες εκλογές, θα αποσταθεροποιούσαν, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρωζώνη. Και στην παρούσα φάση η ΕΕ έχει ήδη αρκετά προβλήματα, όπως το προσφυγικό, την εύθραυστη οικονομική ανάπτυξη, την τρομοκρατία, το κρίσιμο δημοψήφισμα στη Βρετανία. Μόνο ένας ανόητος θα έπαιζε με τη φωτιά υπό αυτές τις συνθήκες».

ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, στις 26 του μηνός, και το πρώτο εικοσαήμερο του Σεπτεμβρίου -στις 18- θεωρούνται τα καλύτερα διαστήματα ώστε η χώρα να μπει σε νέα εκλογική αναμέτρηση, καθώς ο πρωθυπουργός έχει πειστεί ότι οι δανειστές θα ζητούν όλο και περισσότερα πράγματα.

Ετσι, έχει αποφασίσει να μην ενδώσει στις νέες πιέσεις τους, αλλά ούτε και στα σενάρια που επεξεργάζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, στην οποία να βρεθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι οι πιέσεις των δανειστών θα είναι τέτοιες που θα αναγκάσουν την κυβέρνηση σε μια νέα αναδίπλωση.

Eμείς θα ξαναπούμε πως οι «εκλογές», από εθνικές μέχρι και εσωκομματικές, είναι μία ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ κοροϊδία των πολιτών. Της 10 Ιανουαρίου στις εσωκομματιες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Ν.Δ. είχαμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ απο πολύ νωρίς ποιος ήταν ο νικητής.....

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου