ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/2/16

Θρηνεί σήμερα το Πιερικό μπάσκετ!

Θυμάμαι ήμουν πιτσιρικάς όταν σε ένα παιχνίδι στο κλειστό του Β΄ΔΑΚ περνούσαν δίπλα μου ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και τα άλλα μεγάλα ιερά τέρατα του αθλήματος. Είχα ανεβεί και στο τσιμεντάκι της περίφραξης στο κλειστό για να τους δω απο κοντά μιας και ήταν όλοι τους...βουνά!

Θυμάμαι πολύ καλά και το τεράστιο "Πιερικό-μελανόλευκο κύμα" που είχε πλημμυρίσει το κλειστό της Λάρισας τον Απρίλιο του 1982 και"έπνιξε" τον Νέστορα στο μπαράζ ανόδου στην Α΄εθνική. Δεκάδες λεωφορεία είχαν κατακλύσει την εθνική οδό και το μεγάλο πανηγύρι στήθηκε στην πλατεία της πόλης μας στην επιστροφή.
Μνήμες...Τεράστιες μνήμες που έχουμε εμείς οι τυχεροί και ευλογημένοι για τον αθλητισμό της περιοχής μας και τις μεγάλες του στιγμές!!
Σήμερα ο αθλητισμός της περιοχής μας θρηνεί...
Το μπάσκετ έχασε έναν απο τους σπουδαιότερους ανθρώπους του. Ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους και τα πεπραγμένα τους άλλαξαν την ιστορία του αθλήματος στο πανελλήνιο!!
Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών δε θα βρίσκεται απο σήμερα ανάμεσα μας. Θα βρίσκεται όμως πάντα στο μυαλό και τη σκέψη μας!
Καλό ταξίδι Γιώργο Αντωνακόπουλε!
Καλό παράδεισο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου