ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/11/15

Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: "Συναγερμός" στο Νοσοκομείο Κατερίνης λόγω πυρκαγιάς (video + φωτογραφίες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η άσκηση ετοιμότητας και πυρόσβεσης που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης σε συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που είναι υπεύθυνο για την πυρασφάλεια.

Το "σενάριο" προέβλεπε πως στον Α΄ όροφο του κτιρίου του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα στο δωμάτιο 4 της Μαιευτικής Κλινικής είχε πιάσει φωτιά και έπρεπε να απομακρυνθούν 4 μητέρες μαζί με τα νεογνά τους. Επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης υπάρχει τραυματισμός ατόμου, το οποίο απομακρύνθηκε επιτυχώς από το κτίριο.

Στην άσκηση παραβρέθηκε παρακολουθώντας την επιτυχή έκβασή της ο Διευθυντής του ΕΣΥ, Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Οργάνωσης των Ασκήσεων του ΕΚΕΠΥ Νίκος Μίχος. Παρόντες ήταν επίσης επιβλέποντας την άσκηση ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Ευάγγελος Φαλάρας και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριος Φαρμάκης.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του "Ο.Β." της Δευτέρας











Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου