ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/9/15

ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΑΙ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ

Στην πρώτη θέση του ημιτελικού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας τερμάτισε μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα το Ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών με τη Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και τη Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής αλλά και ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.


 Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 6:51.86 που είναι ο καλύτερος και στις δύο σειρές, ενώ δεύτερο ήταν το πλήρωμα της Πολωνίας με 6:52.34 και τρίτο της Γερμανίας με 6:53.70. Εκτός των παραπάνω πληρωμάτων, στον τελικό θα βρεθούν και τα πληρώματα της Νέας Ζηλανδίας (6:52.35), της Λιθουανίας (6:53.48) και της Μ. Βρετανίας (6:54.11).

Μετά τη συμμετοχή του Κώστα Καρυώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 και του πληρώματος της δικώπου με τους Νίκο Κακούρη και Θωμά Καραμήτρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2014 στην Κίνα, η Κατερίνα Νικολαΐδου θα είναι η τρίτη συμμετοχή που θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Η Διοίκηση οι προπονητές και οι συναθλητές της στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και εύχονται καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου