ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/8/15

Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δείτε φωτογραφικό υλικό απο το άσχημο τρακάρισμα στο οποίο ενεπλάκη ο ποδοσφαιριστής του Δία Δίου με τον αδερφό του στον δρόμο προς την Πλάκα Λιτοχώρου χθές Σάββατο 29/8.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ο ποδοσφαιριστής του Δία Ευθύμης Ευθυμιάδης είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απο το τρακάρισμα.

Αντίθετα ο αδερφός του Θανάσης έχει πρόβλημα με το χτύπημα στο πόδι του και στην αντιμετώπιση αυτής της εξέλιξης έχουν επικεντρωθεί οι γιατροί ώστε να γίνει το καλύτερο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης για τον απεγκλωβισμό του νεαρού Θανάση Ευθυμιάδη.









Το συμβάν όπως αναρτήθηκε απο ιστοσελίδα της περιοχής μας:

"Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ οχήματα, με τρεις επιβαίνοντες. Ένας από τους επιβαίνοντες ήταν εγκλωβισμένος στο όχημα και χρειάστηκε η συνδρομή της Π. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΛΙΤΟΧΏΡΟΥ .
Έγινε ο απεγκλωβισμός και στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου