ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/4/15

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο 6ο AGRO QUALITY FESTIVAL

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συμμετάσχει στο 6ο AGRO QUALITY FESTIVAL, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα από τις 8 έως τις 10 Μαΐου 2015 και διοργανώνεται από τον  Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού.


Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο διεξαγωγής του φεστιβάλ (Show γαστρονομίας, διαγωνισμός ελαιόλαδου κ.τ.λ.).

Παράλληλα στον ίδιο χώρο διοργανώνεται και η «Έκθεση Ελαιόλαδου και Ελιάς», ένας μεγάλος σημαντικός θεσμός που περιλαμβάνει τον 4Ο διαγωνισμό Έξτρα Παρθένων Ελαιόλαδων και Επιστημονικές Ημερίδες με εξαγωγικό ενδιαφέρον, την οποία επισκέπτονται χιλιάδες φίλοι του Ελληνικού ελαιόλαδου καθώς και εμπορικό κοινό.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συμμετάσχει στο 6ο Αgro Quality Festival στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου οι  τοπικές επιχειρήσεις θα  προβάλλουν τα ποιοτικά προϊόντα  τους (ελαιόλαδο-ελιές, κρασιά, όσπρια, οπωροκηπευτικά, βιολογικά, αρωματικά/φαρμακευτικά φυτά, αρτοσκευάσματα, τυροκομικά-γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα κρέατος, αλλαντικά,  μέλι, κλπ.). Στόχος της συμμετοχής είναι  η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Πιερίας και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Τονίζεται ότι το φεστιβάλ θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα (λιανική πώληση προϊόντων).

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στo συγκεκριμένο φεστιβάλ καλούνται οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Π.Ε.Πιερίας και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ, να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 24/4.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αντωνοπούλου Παρασκευή στο 2351351128.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου