ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/3/15

Χιονοδρομικός Όμιλος Κατερίνης

Μία ακόμη χιονοδρομική περίοδος ολοκληρώθηκε με επιτυχία!... και πραγματικά, είχε από όλα!!!
Χαρήκαμε το βουνό, «Χορέψαμε» στο χιόνι, συμμετείχαμε σε αγώνες ski και snowboard (3η πανελλήνια νίκη), ξαναγίναμε παιδιά, διασκεδάσαμε, κάναμε νέους φίλους, πραγματοποιήσαμε και πάλι, την καθιερωμένη πλέον, εκδρομή μας στο κλείσιμο της σεζόν!!!


Κυρίως όμως, όπως και κάθε χρόνο, δώσαμε την ευκαιρία σε ένα μεγάλο αριθμό από αγόρια και κορίτσια του νομού μας, να δοκιμάσουν και να μάθουν ski, να έρθουν κοντά στο βουνό και τη φύση, να χαρούν το χιόνι, να γελάσουν, να εκφραστούν, να παίξουν, να ανακαλύψουν την «μαγική ομορφιά του Χειμώνα»!!!
Όλα αυτά όμως, τα καταφέρνουμε, γιατί έχουμε την ευτυχία και το προνόμιο να ζούμε σε μια περιοχή που έχει το δικό της Χιονοδρομικό κέντρο! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, που τα τελευταία 15 χρόνια, αποτελεί ένα δυναμικό αναπτυξιακό πυλώνα και ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή μας!!!!
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, λοιπόν, από όλους εμάς, τα μέλη του Χιονοδρομικού Ομίλου Κατερίνης, στο Δήμο Κατερίνης και το Δασικό Συνεταιρισμό Ελατοχωρίου, (ως κύριους μετόχους), στη Διοίκηση, τη Διεύθυνση, το Προσωπικό και όλους εκείνους που με τις άοκνες και υπεύθυνες προσπάθειές τους, συμβάλλουν και στηρίζουν την ύπαρξη και τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου!!!
Κλείνοντας,Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, με όλους τους φίλους μας και όλο τον κόσμο της Πιερίας και πάλι για το φθινόπωρο!!!

Ευχές για, Υγεία, Ευτυχία, Χαρούμενες γιορτές,

Καλή Ανάσταση!!!

ΥΓ: …και στο βάθος… καλό καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου