ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/3/15

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Μ. ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ

 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης η 7η ΕΒΕΠ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος Μάρκος Κουλούμογλου, το πρωί της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου.
Οι...

εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν την κα Κόλλια – Τσαρουχά για το θεσμό της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία από το 2012 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και είναι από τις σημαντικότερες περιφερειακές εκθέσεις της χώρας. Οι φορείς του Επιμελητηρίου ζήτησαν από την Υφυπουργό να θέσει και φέτος την Έκθεση υπό την αιγίδα του Υπουργείου, αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό από την κα Κόλλια – Τσαρουχά.
Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά:
«Είμαι δίπλα στους διοργανωτές της έκθεσης για ότι χρειαστούν»
Στη δήλωσή της η Υφυπουργός κα Κόλλια – Τσαρουχά υπογράμμισε: «είχα την τιμή να υποδεχθώ στο γραφείο του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας. Συζητήσαμε για τη μεγάλη έκθεση που γίνεται στην Κατερίνη το Σεπτέμβριο. Ως νέα Υπουργός (Μακεδονίας – Θράκης) ενημερώνομαι γι αυτά που συμβαίνουν στην περιφέρεια της Μακεδονίας – Θράκης και με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι με οράματα και με πολύ λίγα μέσα, δημιουργούν πολλά πράγματα. Ένας από αυτούς φαίνεται και πιστεύω ότι είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και η ομάδα του. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω αυτή τη διοργάνωση της έκθεσης και το κάνω με χαρά. Οπωσδήποτε τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, το αυτονόητο για μένα. Για ότι χρειαστούν οι διοργανωτές αυτής της μεγάλης έκθεσης θα είμαι στη διάθεσή τους προσφέροντας το καλύτερο που μπορώ να κάνω».
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
«Προχωράμε δυναμικά στη διοργάνωση της 7ης ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας 2015»
«Είναι μεγάλη η ικανοποίησή μας που και φέτος η ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Η Υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αυτή τη σημαντική περιφερειακή διοργάνωση και χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκε το αίτημά μας ενώ ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστούμε, φυσικά στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και προχωράμε δυναμικά για την διοργάνωση της 7ης ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας 2015», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Μάρκος Κουλούμογλου
«Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους συναδέρφους επιχειρηματίες»
Αναφορικά με τη συνάντηση, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερα θετικό που αυτή η διοργάνωση συγκεντρώνει δίπλα της πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, όπως η Υφυπουργός κα Κόλλια – Τσαρουχά. Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα η προσέγγισή της και η θέρμη της να στηρίξει και έμπρακτα, στο βαθμό που μπορεί, την ΕΒΕΠ. Υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει γιατί κάθε χρόνο θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους συναδέρφους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου