ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/12/14

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ..Για άλλη μια φορά ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Νιώπας τάσσεται κατά της απόφασης του Δημάρχου για το θέμα της... λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Αιγίνιο.

Διχασμός και αντιπαραθέσεις ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού.
Για άλλη μια φορά ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Νιώπας τάσσεται κατά της απόφασης του Δημάρχου ως προς την λύση που προτείνει η παράταξή του, για το θέμα της...
λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Αιγίνιο.
Να τονίσουμε εδώ πως για άλλη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού, θύμιζε κατάσταση ενός «Καφενείου» καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι την Αντιπολίτευσης είχαν πλήρη άγνοια των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου έως και την τελευταία ημέρα όπου και έλαβαν γνώση αυτών.
Για τον συγκεκριμένο λόγο, ζητήθηκε από τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις ολιγοήμερη αναβολή του θέματος για πληρέστερη ενημέρωση των συμβούλων, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου