ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/12/14

Ονόματα βουλευτών που προβάλλουν ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ως αποστάτες για να ψηφίσουν τον Πρόεδρο-μαριονέττα.

Τις τελευταίες ώρες χρηματιζόμενα ΜΜΕ που έχουν βγάλει τη γλώσσα και αναμένουν “αγίασμα” από το ΜΑΞΙΜΟΥ για να επεκτείνουν τις αυθαίρετες βίλες τους, βγήκαν παγανιά και βρίσκουν ευπροσήγορους Ιούδες και ανακαλύπτουν πρόθυμους αποστάτες.

Εμείς αναφέρουμε τα ονόματα τους. Εαν έχουν ευθιξία να βγουν να διαψεύσουν ότι θα ψηφίσουν Δήμα. Θέλει φιλότιμο και κότσια για να το κάνουν.

Αντιγράφουμε από τα “παπαγαλάκια”

Ηδη, Βασίλης Οικονόμου και Γιάννης Κουράκος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται ικανοποιημένοι από την πρόταση Σαμαρά και θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα στην επόμενη, δεύτερη, ψηφοφορία για τον Πρόεδρο, ενώ ο Κώστας Γιοβανόπουλος δήλωσε ότι μελετά ακόμη την πρόταση και ότι είναι σε επιφυλακή.

Ποιοι ενδέχεται να μετακινηθούν από το «παρών»

Επιπλέον, πιο κοντά στο να ψηφίσει Σταύρο Δήμα φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναγιώτης Μελάς, ενώ από το «παρών» του πρώτου γύρου είναι πιθανό να μετακινηθούν στην ψήφο «Σταύρος Δήμας» και ο ανεξάρτητος Γιώργος Κασαπίδης. Επίσης, ενδέχεται να αλλάξουν στάση, ψηφίζοντας «Σταύρο Δήμα» στη δεύτερη ψηφοφορία η Μίκα Ιατρίδη και πιθανόν οι δύο της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας.

Τους ξαναρωτάμε: Θα ψηφίσουν Δήμα; Είναι αποστάτες και Ιούδες και πως ανέχονται να χρησιμοποιούν το όνομα τους οι άχρηστοι παπαγάλοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου