ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/12/14

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο οδηγός,  που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 37χρονο ποδηλάτη στον δρόμο Κατερίνης Παλαιού - Κεραμιδίου, μετά από εντατικές και συντονισμένες έρευνες εντοπίσθηκε και συνελήφθη...

εδώ και ώρα από την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτοκινητιστής επικαλέστηκε ότι ένα σκυλί πετάχτηκε στο δρόμο μες στη νύχτα και έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον άτυχο ποδηλάτη που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στην άκρη του δρόμου.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χτυπημένος και παγωμένος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που κατέφτασε στο σημείο, όπου μετά από ενδελεχή έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε παρασυρθεί από όχημα και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό και αμέσως ξεκίνησαν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού.
Ο νεκρός είχε μεταφερθεί κατόπιν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης. Πάνω του ο 37χρονος έφερε ταυτότητα και σύμφωνα με τα στοιχεία της ήταν Ρουμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου