ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/11/14

Το ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕΞ στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου ΚΑΙ Η “ΚΑΥΤΗ” φοιτήτρια

Φοιτήτρια Πανεπιστημίου του Newcastle αποφάσισε να αξιοποιήσει τη βιβλιοθήκη της σχολής της για να εκπέμπει ζωντανά sex shows....Τα sex shows προβάλλονταν μόνο κατόπιν συνδρομής και προωθούνταν, σύμφωνα με τη Newcastle Herald, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου δήλωσε ότι είναι “πολύ απογοητευμένος” που η φοιτήτρια χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις για ανάρμοστες δραστηριότητες.

“Έχουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς που περιγράφει με σαφήνεια το πώς πρέπει να φέρονται οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Ανάμεσα στα καθήκοντά μας είναι να προστατεύουμε την ιδιωτική ζωή των φοιτητών και θα ήταν ανάρμοστο να παρέχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Clare Swan υποστήριξε ότι το περιστατικό υπογραμμίζει το γεγονός πως οι φοιτητές χρειάζονται μεγαλύτερη οικονομική στήριξη.

“Το Newcastle έχει ένα υψηλό ποσοστό εγγεγραμμένων φοιτητών από χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Πρώτο μας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία και η ασφάλεια της φοιτήτριας και όχι το να την κατακρίνουμε”.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγγεγραμμένων φοιτητών στο “sugar daddy”, site γνωριμιών στην Αυστραλία.

Το περιστατικό διερευνάται, ενώ στη φοιτήτρια έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου