ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/11/14

Υψηλού επιπέδου εκδήλωση από τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και τον πρόεδρο Ηλία Τάπρα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους ενεπλάκησαν στη διαδικασία.

Ο πρόεδρος Ηλίας τόλμησε και γέμισε την «ΕΚΑΒΗ» στις πολύ δύσκολες στιγμές για την παράταξη. Αξίζει τον κόπο να αναφερθεί το γεγονός πως συγκεντρώθηκαν πάνω από 2500 φωτογραφίες από την Πιερία που ψηφιοποιήθηκαν και μπορούν πλέον να αξιοποιηθούν με τον πλέον καλύτερο τρόπο.
Κάλεσμα ενότητας με πολλές απουσίες
SAM_5721
Στα της ΝΟ.Δ.Ε. πάλι και στον εορτασμό για τα 40 χρόνια. Τρανταχτές οι απουσίες πρώην βουλευτών καθώς και (πρώην και νυν) δημάρχων – προέδρων που εκλέχτηκαν με την παράταξη. Δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να στείλουν έναν χαιρετισμό – όπως έκανε και ο απόντας (σε αποστολή της Βουλής στις ΗΠΑ) Γ. Κωνσταντόπουλος.

Στις παραπάνω απουσίες, αν προσθέσει κανείς και την γλυκανάλατη και εκτός κλίματος ομιλία του Γραμματέα του κόμματος, το «γλυκό δεν έδεσε καλά».

«Μαγκιά» από Μαυρίδου, «αστειότητες» από Χριστογιάννη
aaaaΣτην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΟ.Δ.Ε. ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου μαζί με όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της (Τζόβα, Μπιτόπουλο, Αγγέλου και Τσιμήτρη) και συνεργάτες .Η παρουσία της εκλεγμένης με 70% και πλέον Αντιπεριφερειάρχη, φαίνεται πως ενόχλησε τον Δημήτρη Χριστογιάννη που ακούστηκε να λέει κάποιες «αστειότητες» πως θα ανεξαρτητοποιηθεί. Γιατί το λέει και δεν το κάνει;;; Η επιβλητική παρουσία της ομάδας Μαυρίδου έκλεισε πολλά στόματα. Τώρα αν δεν εγκρίνει ο Χριστογιάννης και δεν δίνει πιστοποιητικά κομματικής νομιμότητας είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αλήθεια ο κύριος Χριστογιάννης δεν ενοχλήθηκε από την απουσία των Πιεριέων κομματαρχών του Σαμαρά και υποστηρικτών του στις περιφερειακές εκλογές;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου