ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/11/14

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλογου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ευχαριστούν ολους όσους συμμετείχαν στην 2η εθελοντική αιμοδοσία στο Διον την Κυριακή 23/11/2014, τους εθελοντές αιμοδότες, τους εργαζόμενους του Γ.Ν. Κατερινης, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δίου κ. Τσακνάκη Κων/νο για την αμέριστη βοήθεια που μας παρείχε, της γυναίκες του χωριού για τα εδέσματα που προσέφεραν καθώς επίσης και τα παιδία του συλλογου τα οποία είναι το στήριγμα και ή ελπίδα μας .
Επίσης το... Δ.Σ του συλλόγου ανακοινώνει οτι κατα την εθελοντική αιμοδοσία στις 23/11/2014 παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος του συλλογου καρκίνο παθών Ν . Πιερίας κ. Καπετανάκης Γέωργιος ο οποίος ενημέρωσε τους εθελοντές αιμοδότες για το πως μπορούν να γίνουν παράλληλα και δότες μυελού των οστών προκειμενου να προσφέρουν ελπίδα ζώης σε συνανθρώπους μας, παιδία και ενήλικες , που πάσχουν απο απειλητικές για τη ζώη τους ασθένειες. Η ανταπόκριση τόσο του συλλογου όσο και των εθελοντών ηταν άμεση και εντυπωσιακή και τονίσθηκε οτι ο Συλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας θα συνεργαστεί στενά ευαίσθητοποιωντας και αλλους συνανθρώπους μας ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΠΊΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗ.
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου