ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/10/14

Το δημοτικό θεατράκι Λιτοχώρου γέμισε BMW και ροκ μουσικές!

Την διογράνωση είχε ο Δήμος Κατερίνης,η εθελοντική ομάδα δράσης Σκοτίνας, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ926 Απόστολος Λάγιος και η  Βmw North Club Hellas.
Στο Λιτόχωρο και συγκεκριμένα στο δημοτικό θεατράκι, υποδέχθηκε εκ μέρους του δήμου Δίου – Ολύμπου, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λιτοχώρου Νίκος Λάππας, τα μέλη του BMW North Club Hellas.

Τo δημοτικό θεατράκι κατακλείστηκε από 30 και πλέον αυτοκίνητα μάρκας BMW. Ο δικτυακός σταθμός Kick Radio ανέλαβε την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων με ροκ μουσικές.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Λάππας τόνισε μεταξύ άλλων: «Χαιρετίζουμε την επίσκεψη του BMW North Club Hellas, στο Λιτόχωρο και το Δήμο Δίου – Ολύμπου. Πιστεύω να περάσατε καλά σήμερα και να συνεχίσετε να περνάτε καλά στην Πιερία και στο Δήμο μας και απόψε και αύριο. Εμείς έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια χάρην και στην συνεργασία που έχουμε με τον φίλο Απόστολο Λάγιο, καλούμε – και πλεόν μας ψάχνουν – και έρχονται club – λέσχες συλλεκτικών αυτοκινήτων από πολύ μεγάλες μάρκες με ονόματα βαριά σαν ιστορία… Θα θέλαμε να μας επισκεφτήτε και στο μέλλον ώστε να οργανώσουμε μια πολύ μεγάλη γιορτή αυτοκινήτου…»

Στην συνέχεια δώρισε στον πρόεδρο του club το βιβλίο «Ο Όλυμπος του Μπουασονά» και μία χάραξη από την πλατεία του Λιτοχώρου.


Η όλη εξόρμηση συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου. Ο δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος είχε την οργάνωση και την εποπτεία της εκδήλωσης που θα συνεχιστεί αύριο στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου