ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/10/14

Πήγε να καλύψει το ρεπορτάζ για ένα φημισμένο συγκρότημα και την.... ανάγκασαν να βγάλει το βρακάκι της το μικροσκοπικό



Πήγε να καλύψει το ρεπορτάζ για ένα φημισμένο συγκρότημα και την.... ανάγκασαν να βγάλει το βρακάκι της το μικροσκοπικό..........

και να το χαρίσει σε έναν από τα μέλη του συγκροτήματος. Όλα αυτά στο Μεξικό όταν η παρουσιάστρια Andrea Vilash, πήγε να πάρει συνέντευξη για λογαριασμό του καναλιού Paranoia, από το φημισμένο συγκρότημα της χώρας Limon.

Η παρουσιάστρια συνάντησε το 17μελές συγκρότημα στο πούλμαν του αλλά η συζήτηση δεν επκεντρώθηκε στις μουσικές επιτυχίες τους αλλά στα δικά της κάλλη. Εκείνη σήκωνε τη φούστα της, έπαιζε μαζί τους, έβαζε στα επίμαχα σημεία της το νέο του cd ώσπου στο τέλος κατέβασε το στρινγκ της και το έδωσε σε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος. Το όλο σκηνικό καταγράφηκε από κάμερες κινητών εννοείται!

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια απολύθηκε από το κανάλι για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η ίδια βέβαια μήνυσε το συγκρότημα για σεξουαλική παρενόχληση (απίστευτο... αν δείτε τη συμπεριφορά της στο βίντεο). Για την ώρα η υπόθεση δεν έχει εκδικασθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου