ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/10/14

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ.."Μπέμπες" στο κέντρο της Κατερίνης

Την ευθύνη της διοργάνωσης του διημέρου στην Πιερία, είχαν η Βmw North Club Hellas, ο Δήμος Κατερίνης, ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ 926 Απόστολος Λάγιος και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας...

"Απόβαση" στο κέντρο της Κατερίνης έκαναν χθες το πρωί περισσότερες από 70 BMW, κερδίζοντας τα βλέμματα των παρεβρισκόμενων και χαρίζοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα.


Οι οδηγοί της Βmw North Club Hellas επισκέφθηκαν την Κατερίνη στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γνωρίστε τον Όλυμπο» και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Club.

Λάτρεις των BMW και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να επεξεργαστούν τα μοναδικά οχήματα, τα οποία κατέκλυσαν την Πλ. Ελευθερίας και μεγάλο μέρος του πεζόδρομου της Μ. Αλεξάνδρου. Είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωριστούν με τους οδηγούς - μέλη του Club και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα γνωστά αυτοκίνητα, που έχουν φανατικούς οπαδούς.

Τα πληρώματα των BMW καλωσόρισαν ο δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης, η αντιπεριφερειάρχης Σ. Μαυρίδου, ο βουλευτής Γ. Κωνσταντόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Αθ. Μαντζούκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Η. Τάπρας και η δημοτική σύμβουλος Π. Μακρίδου, που είχε και την ευθύνη.

ις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή στην Κατερίνη εξέφρασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του North Club Hellas. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του Club και την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών, ενώ ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο, εξάλλου, πρώτη μέρα της διήμερης επίσκεψης του Βmw North Club Hellas στην Πιερία, οι οδηγοί βρέθηκαν αρχικά σε γνωστό πολυκατάστημα, στο 1ο χλμ. ΠΕΟ Κατερίνης-Θεσσαλονίκης λίγο πριν την Κατερίνη, όπου εκεί ο ιδιόκτητης της εταιρίας καλωσόρισε τα πληρώματα προσφέροντας πλούσιο μπουφέ.

Αργότερα το μεσημέρι οι οδηγοί αναχώρησαν για τα Πριόνια στον Όλυμπο, ενώ το απόγευμα ο δήμος Δίου-Ολύμπου υποδέχθηκε την ομάδα της BMW στο Πάρκο Λιτοχώρου, όπου πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκδήλωση με έκθεση των αυτοκινήτων, ενώ λίγο αργότερα τα πληρώματα ξεναγήθηκαν στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου